VS

Tack för motivationen tjejer!






Naglar i mängder fram över

Min älskade vän gjorde lite reklam om att jag gör naglar och det sa pang så fick jag bokningar nästan varje dag! Hur kul som hellst:) Dessa gjorde jag igår. Idag blir det något annat på en annan kund.




Dec. 18, 2012




nagel fix

Snart kommer Annika och Julia hit så ska jag göra naglar på Annika! Har tänt lite ljus och gjort lite mysigt när de kommer:)






Aj!

Idag skar jag mig rejält i fingret på jobbet. Brödet var fortfarande lite fruset så kände jag inte att kniven låg mot fingerspetsen så tog jag i och då kände jag hur knivengick in i fingret och delade nageln! Blodet rann och jag fick panik.
Efter lite omplåstring av chefen kändes det lite bättre.
Hann till gymet och tränade en snabbis också. Annars har jag legat i soffan nu på eftermiddagen. Känns som att feber och förkylning kryper sig på och det vill jag inte!!
godnatt.




Måndag

Nu är man påväg till jobbet och min blivande är på väg till Stockholm på jobb. Idag är det jobb 10-14 bara sedan ska det tränas. Blev bara två gånger förra veckan och det tycker jsg inte om! Måste börja träna mer!!






Christmas tree

Nu har vi fixat granen! Vet att det är tidigt men jobbar nästa helg så hinner inte med det då. Så nu är julskinkan i ugnen, tomtarna är utställda och paketen ligger under granen! Nu ska vi kika på Hamilton 2 och hoppas att den är lika bra som ettan. Imorgon ska jag jobba 10-14 sen måste jag träna! Ha en mysig tredje advent allesammans.

P.s ni får gärna säga om det är något ni vill att jag ska skriva om. jag ser att ni är inne men lämnar inga spår efter er ;)








cold as hell

Ja idag är jag inte mycket till människa när det är -20 ute.. Men på väg till jobbet är jag! Ska jobba till 17 sen ska jag iväg och titta på Davids hockeymatch. Ha en bra dag!




vinst!

Idag bjöd morgonen på Luciamys med personalen i köpis. Lucia var där och sjöng med sina tärnor och var så fina. Nu till det roliga!!
innan vi gick och satte oss skulle vi dra en lott och jag fick nummer 9 som är mitt turnummer. Jag fick det turnumret efter att ha haft nummer 9 på min bingolott när jag var liten för då vann jag 1000kr på Kappahl. Och idag fick jag nummer 9 (fanns från 1-100 på lotterna). Och jag vann!!! vad vann jag då? jo titta här!



skumt va?;)

Vill ha den..

Jag älskar denna väskan! Min som har gått sönder nu :( den där skulle till och med träningsskorna och vattenflaskan få plats i!




Time to read

Nu har jag duschat och ätit mat och lagt mig i soffan. Helt slut efter träningen! Men det är kul!

Ska börja läsa denna boken nu tänkte jag. Jag tycker ju om sannberättelser så jag hoppas
denna är bra. Dock otäck:/.





Tisdag

Igår var jag Angelica och Annika på gymet och tränade ben och mage. Sedan gick vi och lunchade med Julia. Efter det följde jag med mamma hem till henne och bakade knäck och "polkagris maränger". Det var supermysigt!

Idag ska vi gyma igen fast vi ska köra armar och något mer :). Efter det ska jag hem och städa för att sedan ta det lugnt och läsa en bok som jag har lånat av mamma.






Fredag

Idag var nog den värsta dagen hitills på jobbet. Det var kaos från början till slut och jag var ensam! Så när jag kom hem tog jag mig ett glas vin till filmen Gothika som gick på tvn. Sen när David kom hem följde han trenden och tog ett glas vin med mig så jag slapp känna mig som en vinhagga ensam. Det är kärlek det. Imorgon kommer mormor och morbror hem till oss och då ska det fikas. Sedan ska jag och mamma visa dem vår fina bock som Gävle har. Om den ej hinner brinna ner under natten! Sedan ska vi äta på mitt gamla jobb för att sedan ska jag och David ha en mys eftermiddag med hockeytittande :)




snö

behöver jag säga mer än bilderna förklarar?

har för övrigt sjukt ont i benen och rumpan idag! vill att det ska gå över så man kan gymma på igen!




träna

Idag var jag och Angelica på gymet vid två och tränade ben i en timma. Sedan träffade jag Louise och hennes kille på en fika. Sedan mötte jag upp mamma för att träna core.

jag har äntligen kommit igång med träningen och målet att få en fin mage och rumpa!! just nu är det väldigt tungt att träna med tanke på att det var två år sedan sist. Så träningsvärk efter minsta lilla känns mindre kul. Men hoppas kroppen kommer in i det så man kan ta i lite extra utan att DÖ. Detta är mina motivationsbilder. Detta är mitt mål.






kallt!!

satan i gatan vad kallt det är idag! -25... men idag börjar mitt nya liv med träning! Det kommer bli sjukt kul att komma igång igen! men först möte med jobbet.








RSS 2.0