Torsdag

Herregud! Denna vecka har varit såååå seg! Har suttit inne i två dagar för att vädret har varit så dåligt. Men idag skiner solen och vi har varit i lekparken för första gången :)  

Jag skulle vilja komma igång och träna men har ingen motivation.. Skulle va så skönt att åka och träna en timme varje kväll eftersom David kommer hem nu mera på dagarna.. 







Måndag

Idag ska jag börja röra på mig har jag tänkt... Det brukar gå åt helvete så gör nog det denna veckan också. ;) men det jag egentligen vill sluta med är detta med godis och kakor.. Mitt sockerberoende är hemskt! 




Lördag

Igår kom Linus och Josefine hit till oss för vi skulle på 25 års fest. Min mamma kom och va barnvakt :) jag och Jossan var på festen vid 19.00 och lekte lekar och hade skoj. Sedan kom grabbarna vid 21.00 tiden. När klockan närmade sig 00.00 tänkte jag åka hem till Gabriel men då följde de andra med också så alla fyra hem :)  jag tog en snabb bild på hur sminkningen blev på MUS :) 




Make up store

Idag har vi krattat och grejar på tomten och sen åkte jag med Annika ut till Valbo på lite shopping 😊 Ett par jeans, träningströja och en tröja till Gabriel följde med hem. Nu sitter jag i soffan och tittar på hockey och inväntar maten som min Sambo lagar.  Känns helt underbart att bara sitta ner i soffan och inte göra ett dugg! 

Imorgon är det 25års fest X2 och jag ska bli sminkad på Make up store! 


Denna bilden togs när jag gick mannekäng för Make up store för några år sedan. 

Torsdag

Idag kommer David hem! Och från och med idag kommer han komma hem till oss varje dag!!! Det ska bli så underbart! 


Nu sitter jag med min dagliga morgon kopp och Gabriel kollar på barnprogram ;) sen ska vi gå till biblioteket och lämna tillbaka en bok som vi har lånat :) 




Hemmaspa

idag har jag varit på promenad med Anna och Billy. Sen gick vi till det lokala caféet och drack kaffe för att sedan ta en promenad till.  Hemma har jag grejat lite och busat till 10000 med Gabriel. Vi lekte så mycket att när jag la ner han somnade han verkligen DIRKET! Haha då passade jag på att hoppa in i duschen och nu sitter jag med en ansiktsmask. Jag överväger om jag ska göra amerikanska pannkakor eller ej... 




Gabriels presenter

Detta fick Gabriel i dop present. Han fick även fondsparanden som jag ej har tagit kort på.

 
 
 

Gabriels dopdag

Nu har jag lagt in alla bilder från Gabriels dopdag. 
Herregud vilken dag det var!
Började med att gå upp ca 06.00 och förberede två tårtor. Sedan väckte jag Bea och lillasyster för de skulle följa med till kyrkan kl 08.00. Där dukade vi och dekorerade. Sedan åkte vi hem till kl 10.00 och hade då en timma på oss att göra oss i ordning. Det fixade vi!
Tillbaka till kyrkan och koka kaffe och ställa fram allt fika. Sedan var det dags att gå ner till kyrkan. Och jag minns inte när jag var så nervös senast! Hur ska det gå den dagen vi gifter oss?

Här kommer det massa bilder från dopet. 
 
 

RSS 2.0