utgång

Idag ska jag ut med Linda och flickorna. Det ska bli jättekul:) Nu klockan 16 kommer David hem så ska vi gå till hans mamma och fira hennes kille som fyller år.  Får se hur mycket kort jag tar ikväll. Det märks :) Men ha e bra kväll! Det ska jag ha! 


ingen flytt

Efter ett litet samtal med David beslutade vi att jag inte ska flytta. Utan ska bo kvar här hos honom (oss).
Känns dock lite konstigt, kommer nog ta ett tag att känna sig hemma som man gör hemma. Men det kommer ;)
SÅ den fina rosa vattenkokaren som jag hade köpt ger jag nu bort till Anna som flyttarpå måndag :) Förstår om David inte villha den i sitt kök :(-

Snart ska jag till jobbet och hoppas att jag får stå i baren :)
Sedan imorgon blir det tjejkväll!
och på söndag personalfest!

David har även beslutat om att ta tillbaka sitt gamla jobb i Valbo efter vintern, vilket innebär att han kommer hem varje dag! UNDERBART (L) eftersom vi bara ses på nätterna ungefär och då sover han. haha.
Jag kaske också skulle fundera på att skaffa ett dagsjobb så man kan ägna lite tid åt den man älskar?
Vill ju utbilda mig till make up artist och ngelteknolog. Men det kostar ju inte så jobbar på ända tills jag har råd med yrkesutbildingarn :)

just det!



Detta shoppade jag i Stockholm




Klocka



2 kuddar


Sedan köpte jag en svart vanlig halsduk och en axelrems väska som jag inte har hunnit ta kort på ännu :)

Onsdag

Idag har jag och Amanda varit på stan och shoppat! Detta inhandlade jag idag:)



En flanell skjorta




Ett par stövlar som mamma kommer älska ;)



Ruggigt fula arbetsskor!!!



ett par jeans



efter shopping blir man hungrig och måste äta :)
Amanda åkte till hedemora och jag gick hem och här ligger jag nu i sängen och ska gå till jobbet sen!


Tisdag



Klockan 09.00 var det dags att gå upp för då kom Chip hem en sväng så vi låg och myste i sängen. Världens
goaste och mysigaste vovve!

Sedan var det dags för mig att åha till tjejen som sköter om mina naglar och denna gången tog jag rosaglitter på tipparna! Det ser jättefräsch ut och är jättefint. Hon nopprade och färgade mina bryn också det var skönt att någon som kan det där fixade till dem. En annan bara nopprar lite och färgar. Men det blev helt annorlunda nu när hon gjorde det och jag är supernöjd!




Efter att jag hade gjort naglarna mötte Julia upp mig så gick vi hem till henne och åt mat och bara pratade. Det var supertrevligt :) Och varje gång jag ser henne längtar jag mer och mer tills jag vinner miljoner!! :D



HON ÄR SÅ SÖT SÅ NÄR HON GÅR UT NÄR DET REGNAR SMÄLTER HON!


Efter våran tid tillsammans åkte jag in till stan för att möta upp Amanda.
Vi var på bio och såg den nya med Julia Roberts och även Tuva Northy eller vad hon heter. Den var riktigt bra men man kände sig olyckligt kär efter filmen fast jag är otroligt lyckligt kär! märkligt..
Efter bion gick vi till jobbet (Church street saloon) och åt mat  och drack drinkar :)



Brooks&Dunn

Efter drinkarna gick vi hem var för sig och sov!


Stockholm

Jag har inte uppdaterat bloggen på hela veckan så nu kommer det massa bilder från Stockholm till idag :)

I Måndags var jag och Emma i Stockholm och shoppade och hade det mysigt. Men jag hittade knappt ingenting där som föll mig i smaken. Men här kommer lite bilder från dagen:)



JAG ÄLSKAR GYNNING! HON ÄR FRUKTANSVÄRT SNYGG OCH ÄLSKAR HENNES SJÄLVBIOGRAFIER!

Har nu köpt mig denna boken , har läst ego girl som hon skrev innan denna och fy vilka bra böcker. Önska jag va som henne hon har allt!




Här är då söta Emma när vi lunchade :)



Bakpotatis eller som de säger här i Gävle bakad potatis med skagenröra!! MUMMA




fint väder och fin utsikt när vi fikade :)

Sedan var det dags för mig att åka hem till Gävle igen.. Jag var riktigt trött i benen när jag kom hem och somnade som en stock!


trött

Fy så trött jag är! En heldag i Stockholm plus 3 timmars tågresa. Måste erkänna att jag somnade ganska skönt på vägen hem ;) Jag fick mig iallafall två söta kuddar, klocka, väska och en halsduk :) Tack Emma för att du är så goo :)Det  har varit toppen idag!

Imorgon ska jag iväg och fixa naglarna igen och då ska även tjejen som gör mina naglar noppra och färga mina ögonbryn :) efter det ska jag hem till Julia så ska vi kolla upp lite framtidsplaner ;)

lägger upp bilder imorgom från idag, måste sova nu! Puss&Kram

Sola och bada i piñja colada

Ja det skulle inte vara allt för fel.. Men så ser inte verkligheten ut just nu, så istället går jag iväg och lägger mig i ett solarium nu och sedan går jag hem för att duscha och göra mig iordning för att åka till Stockholm!! Can´t wait!
Ska ta kort under dagen som jag lägger upp ikväll när jag kommer hem! :)


Låt mig ligga kvar!

Knäna värker och benen gör ont, jag är hemma nu på rast men börjar om 45 min igen (17.00) Men vill bara ligga kvar i sängen!!! Imorgon ska jag inte röra mig ur fläcken! eller jo ska hem tills davids mamma på fika :)




12.00 - 00.00

Vad gör jag annat än jobbar? Ingenting.. Igår stog jag i baren för första gången och det var superkul!! Idag ska jag jobba hela dagen verkligen.  Håller på att kollar tåg till Stockholm nu också :) längtar så det finns inte!







Detta är breast of chicken. dvs. Grillat kycklingbröst med smält cheddarost krispigt bacon och soltorkade tomater och en massa dollarchips ;)



mumma!!



Bea med en mummsig drink :)<3


Snö?

Snö? Det snöar i Karlstad.. Det snöar i Stockholm. Men inte här i Gävle.. Tror vindarna känner på sig att jag inte riktigt vill ha snö ännu ;) Njaa inte riktigt men då dröjer det nog inte länge innan det börjar snöa här. Ska köpa mig nya vinterskor i Stockholm som man kan skutta runt i.

Julia, inatt drömde jag att jag låg på operationsbordet :P Det var en upplevelsen kan jag lova!

Nu klockan 12 ska jag träffa Julia så ska vi gå och sola. Känner mig som ett lik. Sedan ska jag jobba 16.30-01.30.. 


Stockholm

Ligger nu i sängen och längtar tills jag åker till Stockholm på Måndag! Längtar efter min Emma!
Sedan ska det shoppas lite ;) Ska även beställa nya vinterjackor till mig och David på måndag! Vet bara inte vilken färg jag vill ha.. David vill ha en mörkblå och det var jag och inne på ett tag men vi kan inte ha lika dan färg det går inte! Så nu lutardet mot brun eller mörkgrön.. hjälp mig

  vilken av dem?

Nu snart ska jag gå och jobba, jobbar mellan 18-22 idag. Skönt! sen imorgon är det torsdag och då kommer hjärtat hem. fy vad denna vecka har gått fort!


Tjejkväll

Tack för ikväll tjejer! Ni är underbara och jag har haft det supermysigt! Det vill säga att vi måste göra om det! :)
Jag och Julia har även bestämt oss. And we can and we will do it!
Jag saknar min pojk mer än någonsin just nu. Vill bara krama och pussa på honom!
Nu ligger jag ovh tittar på serier och kan inte sova. Ska upp klockan 07.00 för att tvätta! hipp hipp hurray.
På måndag ska jag åka till min Emma i Stockholm och va med henne i huvudstaden hela dagen! Det ska bli hur mysigt som helst! :)




she´s hot!






halloween

Igår var det halloween fest på jobbet och det var riktigt kul! Konstig känsla dock att vi söp till innan vi skulle jobba men det va kul!



innan sminkningen


efter:)



Ikväll ska jag på mys tjejkväll! :)

hata hösten

Jag gillar verkligen inte hösten. Jag känner mig jämt så  fruktansvärt ensam under hösten och vintern. Hatar det!

Har lagt undan en skitsnygg klocka som jag ska köpa imorgon som ska piffa upp min tråkiga stil.. Har insett att jag är en liten shoppoholic? nästan.. men att shoppa gör mig lycklig.. Hittade en sak på stan som jag bara vill ha.. va dum nog att fråga vad det kosta jodå 38.000!! grattis och lycka till. Fick mig iallafall en fin vit skjorta och hårfärg idag. Mitt hår ser förjävligt ut nu, som allt annat.


Skulle inte skada om jag fick ditt utseende, kropp och självförtroende en höstdag som denna.


Söndag

jahapp då var det söndag igen vilket innebär ensam mamma söker+skräpmat.

Idag kom Davids pappa och hans dam till oss med hunden och så fick jag två par söta strumpor av Anna (Davids pappas dam) som hon hade köpt och tänkt att dem skulle jag få :) Så himla gulligt utav henne!

Nu är David iväg och tränar hockey och jag har diskat och gjort matlådor till honom för imorgon åker han och jobbar igen.


Imorgon är det halloweenfest på jobbet och det ska bli superkul! Ryktas om att man vräker i sig godis och dricker alkohol.. Ida gillar! Ska försöka ta lite kort så ni får se hur det ser ut på jobbet när det är halloweenfest ;)




Här är Chip med sin nya tröja!:)




Här är strumporna! :)


jobb

Inatt har jag sovit underbart! vaknade flera gånger av att hjärtat pussade på mig och kramade om mig! Man kan inte sova så mycket bättre än vid hans sida!

Nu ska jag snart iväg och jobba.  15.00-01.30 jobbar jag idag. Sedan har jag börjat fundera mer och mer på om jag ska utbilda mig som nagelteknolog? Tänkte att jag ska höra med tjejen som jag gör mina naglar hos hur man finansierar sig osv inom det. Jag trivs superbra på mitt jobb men till vår/sommar skulle jag vilja ha ett 7-4 jobb som vanligt folk.

Jag inser mer och mer att jag börjar sakna alla människor hemmifrån.. Mamma, pappa och vännerna. även shoppingen som Karlstad erbjuder ;) Men jag kommer inte flytta hem för det men ska försöka planera in en tripp hem och hälsa på alla.


Utgång

Ja idag har David köpt vinterjacka plus en stickad polotröja till vovven och fy så söt han är i tröjan! Det är ju minus rader ute nu så hunden måste ha lite kläder annars fryser han ihjäl och det vill vi inte!

Själv så ska jag ut ikväll med några tjejer från jobbet, jag är fortfarande lite tveksam på hur jag känner inför det.. vill både och.. Men känner mig så deppig idag och vet inte varför..
hjärtat är hos en vän och tittar på film han :)

Efter att ha ätit lite revbensspjäll har jag bestämt mig för att stanna hemma.. Känns som att när man har en deppdag och går ut kommer man inte kunna fokusera på annat än att få ligge i sängen.  men den 30 oktober är det  kalas och det ska bli skoj.

Säger godnatt och går och lägger mig framför Idol.

puss och kram ses på stan




mjaa detta är då mannen i mitt liv. som jag ska tillbringa hela mitt liv med har jag tänkt. Får se om han står ut med mig bara ;)

.

Om en timma är det dags för jobb. Det känns tungt att gå till jobber när gullefjunet äntligen är hemma. Men men när han kom hem nu gjorde han kaffe och bjöd på och jag bara måste visa vilka fina.. muggar han har:D
 De skulle ju passa bra ihop med mina svarta muggar med  röda nyckelpigor?Visar även ett fint kort på hans vovve.








1 timma




Har en känsla av att jag aldrig kommer sluta att vara "nykär". Nu är det en timma kvar tills hjärtat kommer hem och jag springer redan och kikar i fönstren ifall att han kanske kommer hem tidigare :)
Nu ska jag gå och hämta lilla Chip så ska vi mysa lite innan David kommer.
Imorgon ska det blir kalas med brudarna från jobbet. Det ska bli skoj!
Är även ledig imorgon vilket är skönt.

Ute är det storm idag och jag står mitt emellan att jag vill ha julkänslor eller sommarkänslor..


Läggdags

Nu har jag kommit hem från jobbet och idag jobbade jag med angel och carlene:) två supergoa tjejer! Imorgon kommer min andra hälft äntligen hem! :)

shopping




Idag har jag&Anna varit på stan och shoppat lite. Det var skoj! Jag har även bokat tid för tatuering så den 29 November är det dags. Jag längtar jättemycket men är väldigt väldigt nervös!!

Look a like

Jag har hittat en tjej som jag trodde var jag själv! Kan inte släppa att det INTE är jag på bilden. Det ser ut som jag men är inte jag..

Imorgon ska jag boka tid för tatuering och kolla upp lite angående uppkörning här i Gävle. Känner att det måste göras nu.. Sedan ska jag och Anna gå på stan och kika i lite inredningsprodukter och så ska jag köpa en sak till David som jag har sett men det var slut när jag skulle köpa det så hoppas det finns imorgon! :)


    


sömn

Att sova är nog något av det bästa som finns. Det är så himla skönt! Därför tänkte jag göra det nu. Ska upp på en fortsättningskurs inom ansvarsfull alkoholservering imorgon bitti. Efter det ska jag jobba. Chefen ringde förut och sa att jag ska jobba 17-21 men han måste ha sett fel för på schemat står det 16.30-00.30 så får ringa honom imorgon förmiddag och fråga vad som gäller. Usch vad jag inte tycker om att sova ensam.. Jag saknar David brevid mig som jag kan ligga och hålla om och pussa på. Stackarn är i stockholm och jobbar och får sova i husvagn.. Men han kommer hem på torsdag igen som tur är.

Och nu har jag bestämt mig jag ska göra den där tatueringen. Så jag tänkte gå till en tatueringstudio så snart jag får tid och fråga vad den kostar så man kan börja spara pengar ;)

men nu ska jag sova!! Godnatt och sov gott!
¨

Tatuering

Jag kollar runt på lite olika tatueringar nu och är sugen på att göra en till. Jag har ett litet hjärta på handleden nu.
Men måste fundera ett tag till. vet vart jag vill ha men måste höra med David vad han tycker också. Det är ju trots allt honom jag vill vara fin inför. Resten skiter jag i ;)

Den här vill jag göra, visst är den läcker?






Nya naglar!

Nu har jag varit ute och gått + fått nya fina naglar! Tjejen som gjorde dem va superduktig och jag kommer fortsätta att gå hos henne och hålla naglarna fina!
Efter promenaden och fina naglar har jag nu lagat mat. Broccoli + fiskpinnar blev det!
Sedan ska jag nog städa och bara ta det lugnt! Det förtjänas idag!


före..



efter..

Underbart väder!

Det är klarblå himmel ute och jag har legat i sängen hela dagen!! Men nu ska jag ut och gå så det dunstar i backen! Vet dock inte riktigt vart jag ska, som vanligt. Men jag har en väg och ett husnummer så det ska nog gå bra. Vet på ett ungefär. Men det vore inte dumt att ligga kvar i sängen och titta på Top Model heller.. Det får jag göra senare helt enkelt! Jag ska ju få fina naglar nu! :)


Kallaste vintern på 1000 år? skjut mig..

Nej nu bryter jag ihop snart, kan inte sova och ligger och tittar på the voice på tv:n där de berättar att det kommer bli kallaste vintern på 1000 år. Jag vill inte föreställa mig hur detta kommer gå. Jag kommer dö rent ut sagt. ny jacka? JA! Går in och försöker beställa en nu!  Nu kommer höstångesten som man lyckas få varje år eller vad säger du Bea? enough is enough!

Idag ska jag iallafall powerwalka till stigslund fram och tillbaka från stan (tar ca 30 min dit & 30 hem).
Men jag är trött och tänker försöka sova lite till innan vovven kommer hit vid halv 10 och myser med mig en stund :) Lägger in bild på mina nya naglar i eftermidddag ;)

Här kommer före och efterbild på tjejen som jag gjorde hårförlängning på igår!:)

detta var före
efter

Fint va?:)





Sandviken

Idag har hjärtat legat i sängen heela dagen! Vi somnade vid 4 halv 5 inatt och jag gick upp köockan halv tio. Sedan åkte jag ut till Sandviken och gjorde hårförlängning på en tjej som heter Natalie:) jag lägger upp före och efter bilder imorgon så får ni se hur det blev;) imorgon åker hjärtat till Stockholm och jobbar till torsdag vilket innebär att jag måste sova utan honom.. Imorgon ska jag även powerwalka en timma och sedan iväg och göra nagelförlängning :) nu ligger vi och tittar på TV4 på en film som heter flightplane tror jag.. Sen ska vi sova så godnatt och sov gott!!

Söndag

Idag är det söndag och då är det min tjockisdag. Det innebär att jag mer elle mindre försöker att trycka i mig onyttigmat plus massa godis bara för att jag ska undvika det under veckorna. Men det är svår att låta bli alla sötsaker!
Men imorgon är det jag som går och köper ägg&havregryn som ska bli min blivande frukost! Mat och kvällsmat får jag på jobbet.

Efter jobbet igår gick jag och en tjej som heter Amanda ut och tog en öl efter jobbet. Sedan mötte jag upp David som va lagomt rund om föttera, vilket jag tyckte va ganska kul. Han mådde jättedåligt när vi skulle lägga oss men det släppte lite senare, vet ni vad han gör då? jo klockan är halv 4 och han blir hungrig och säger " Ida vill du ha pommes frittes?" jag börjar skratta och säer nej. Men han va hungrig så han gjorde pommes mitt i natten. Så go så.

Nu håller jag på att tvättar! jippie till mig!  sedan ska jag till Sandviken. Sen får vi se vad dagen erbjuder :)

MAT!

Igår va det en tuff dag på jobbet som slutade i tårar. Det va mycket att göra plus att det försvann 500kr från min kassa som gjorde att jag blir av med 500kr i dricks.. Och sen massa annat som hände + att man va trött. Då blev jag på " snubblar jag så bryter jag ihop" humör. Och jag snubblade och bröt ihop.
Men men ny dag med nya tag sägs det. Som tur är det att Amanda jobbar ikväll med! Hon är guld värd!
Idag har jag och david med familj varit hos davids farmor för hon fyller år idag! grattis till henne!
Nu har jag lagat mat till mig och hjärtat, stuvade makkisar med köttbullar:)
Sen ska jag jobba ikväll igen som vanligt..
Imorgonn ska jag till Sandviken och fixa löshår på en tjej det ska bli kul! Hon har chihuahua valpar hemma som jag kommer gosa med som bara tusan! Sedan kommer man bli supersugen på att skaffa en liten puppy. Men hjärtat har redan en söt vovve:)





  :)


Jag föll med strömmen.






Ja då har även lilla jag som alltid varit anti detta med att blogga skaffat mig en blogg. Vet ej egentligen varför men det kanske kan vara kul att prova på och se vad alla andra finner så intressant med att blogga.

Jag heter iallafall Ida Anna Eriksson och är 19 år. Jag har ganska nyligen flyttat upp till Gävle ifrån Karlstad.
Här jobbar jag och har pojkvännen här. Är nuvarande inneboende hos honom men har hittat min drömlägenhet och den blir snart ledig så då hoppar jag in i den. Har redan hittat massa saker som jag ska köpa för att inreda den. Det ska bli superkul, kan knappt vänta!

Jag jobbar på Church street saloon här i gävle som servitris. Ovh hade det inte varit för David(min pojke) hade jag aldrig upptäckt det stället och flyttat hit och fått jobb där. Det var nämligen så att i somras när jag och david träffades som jag david hans kompis micke och hans tjej var på Churh street saloon och åt mat som jag föll för stället. Jag såg att servitriserna dansade cancan på baren och kände direkt att här skulle jag ÄLSKA att jobba. Sen vips nu är det en vacker dag och jag jobbar där, dansar på baren och allt.


RSS 2.0