Mar. 25, 2013

ja nu va det väl en vecka sedan jag bloggade.. förra veckan var det full fart! Alexandra bodde här under veckan och sedan kom Jossa och Malin hit på fredagen. Det var så himla mysigt att ha dem här. Hoppas vi ses snart igen!!

Fick underbara presenter från dem som jag tänkte slänga upp bild på imorgon.

idag har jag varit på middag på olearys med mina tjejer och fått paket! jag gyllde ju år i fredags:) och här kommer lite bilder från kvällen!


















helgen

i lördags jobbade jag sedan åkte vi till davids kompis och tittade på hockeyn. Igår va vi i Stockholm och tittade på bandyfinalen. Det gick inte så bra för Sandviken som vi hade hoppats på. men men det var kul ändå tycker jag :) denna veckan kommer det vara fullt upp! min låtsassyster ska bo här i veckan och sedan kommer mina tjejer från karlstad till helgen. Och jag ska jobba, Färga håret, baka bullar och förlänga ögonfransarna.. hur jag nu ska hinna allt det har jag inte en aning om!


Mar. 15, 2013

nyss haft en lunchdate med Julia. Nu påväg till jobbet där jag ska va i tre ynka timmar.. har för övrigt gått fram till en tjej på stan idag som jag trodde jag kände och pratade med henne.. och det värsta är att när jag står en meter från henne ser jag att det är fel tjej men fortsätter att prata! hej skjut mig känner jag.




14 Mars

Idag har jag varit vaken sen ca halv 8. Har insett nu under två veckors tid att jag inte jan sova längre än så. Vilket är lite skönt faktist. Man får mycket gjort men man somnar tidigt på kvällen.

Idag har jag städat och bakat. jag har blivit mer huslig utav mig tror jag sedan jag blev gravid.
Har sedan ätit en utav mina favvo rätter som jag äter i min ensamhet bara för att den är så lätt att göra.
Findus köttsoppa med ett glas mjölk! MUMS.

Har iallafall bakat cornflakeskakor till mitt lilla kalas nästa helg. Jag längtar supermycket till nästa helg, för då kommer mina söta vänner från Karlstad hit och vi ska ha en supermysig helg här! Har redan planerat in lite grann vi ska göra och jag tror att det kommer bli mycket skratta och prat om gammla tider!
Låt dagarna gå fort nu =) En vecka kvar, och ni som känner mig har redan börjat räkna ner...


13 Mars



 
 
 
 
Igår när jag vaknad gjorde jag en ansiktsmask och sedan dog jag i soffan.
Fick en fruktansvärd huvudvärk som jag inte brukar ha. Jag försökte sova bort den men det gick inte. 
Trots huvudvärken följde jag med mina vänner för att handla ch hämta ut ett paket till mig. Det var löshåret!
Men tyvärr var det ljusare än mitt hår så får vänta tills nästa vecka för då ska Sofia färga mitt hår igen. Hon är den grymmaste jag vet när det gäller hår! Varje gång hon tar i mitt hår blir det jättebra!






Mar. 12, 2013

Idag har jag bakat chokladmuffins med någon slags topping. Och chokladbollar :) det var första gången jag provade sockerpasta och jag känner att det kommer jag göra fler gånger. Skulle vara kul att lära sig olika saker och bli duktig på att dekorera. Vill komma på någon bra idé att göra på tårtan när jag fyller år. Men vadå? Någon som har något tips?

Här kommer en konstig bild på magen. Ska försöka ta ett bättre kort imorgon. Men är det en bebis eller sötsaker där i? Tror det är lite 50/50.


Mar. 12, 2013

Igår efter jobbet mötte jag upp Annika Julia och Louise på stan så följde de med hem. Jag gjorde naglar på Louise och sedan satt vi och pratade massor. Älskar att umgås med alla mina tjejer! Dock saknades några i truppen... Men ikväll får jag träffa Sofia för då ska hon klippa mig! Ska klippa av 3 cm tror jag...... Törs jag?

Jag hämtade även ut ett paket från yves Rocher igår. Ni som har känt mig sedan vi blev tonåringar vet att jag har alltid haft problem med min hy. Och jag har provat ALLT! Till och med proactiv på tvshop, men inget funkar. Så nu ska jag prova en ny serie som YR har kommit ut med och jag kände resultat redan efter första tvätten igårkväll. Så nu håller jag tummarna! Sen att gravidhormonerna hoppar runt i kroppen gör nog inte min hy bättre :(


Mar. 12, 2013

Har hittat lite nya kläder som jag vill blir mina till sommaren. Tror att magen kommer vara fin i dessa:) men känns tidigt att beställa det nu.. Får försöka ha is i magen och försöka hålla mig!


Lördag

Igår var det ännu en dag med fint väder. Denna helgen har bjudit på kanonväder. Dock är det väldigt kallt ute så det känns som att våren är långt borta. På dagen igår grillade vi och åkte pulka med lilla Elina. Här kommer lite bilder från det. När vi kom in somnade Elina på max två minuter. Och vi andra drack kaffe och pratade. Igår kväll var mitt älskade melodifestival och jag satt med handsvett här i soffan av nervositet när röstningen var. Jag skickade in en röst på Yohio. Har lyssnat på några låtar han har gjort och tycker att han har en riktigt bra röst. Älskar låten Our story som han har gjort. tycker den är riktigt gullig. Men jag tror att det kommer gå bra för Robin i Eurovision song contest. Låten sätter sig verkligen på hjärnan i alla fall. Nu snart ska jag Sabina åka på en liten shoppingrunda.. Vi ska bland annat testa olika barnvagnar. Vilket man tydligen måste göra ;) Att välja barnvagn är som att välja bil sägs det. Så vi får väl se hur det känns. Har fortfarande inte riktigt förstått att jag ska bli mamma, även om jag tycker att det ska bli hur mysigt och kul som helst!

Mar. 08, 2013

Ja med tanke på att de tyvärr inte blev något Karlstad så fick vi mycket gjort här hemma på kvällskvisten.

Fick äntligen bort den mörka fondväggen i sovrummet! David fixade det på en timma och har nu äntligen landat i soffan. Jag har köpt mig ett gulligt diadem idag också och Chip har legat i soffan och myst med mig.


Torsdag

Det hände inte så mycket roligt i mitt liv igår.. Åt lite jordgubbar efter att ha varit på jobbet. Här kommer lite bilder från min torsdag. Fick för övrigt en vinflaska av chefen för att hon tycker att jag är duktig på jobbet. Den ska jag avnjuta i höst! Fick även hem lite nya nagel färger. Och köpte en familjekalender som nu hänger i köket.

Mar. 06, 2013


Mar. 06, 2013

Idag ställde jag klockan på 7,30 och jag fick mycket gjort innan kl.10. När klockan var halv 12 åt jag lunch och det brukar aldrig hända! Idag jobbar jag 16-20.30 så ska åka till jobbet om en timme ca.. Är så less på att jobba stängningar nu så vet inte vart jag ska ta vägen.. Men nu ska jag äta upp mitt fika för att sedan göra mig iordning!


Sofias naglar

Här kommer det en bild på Sofias naglar som vi gjorde i måndags :)


Mar. 05, 2013

Igår var man vaken vid 5 tiden och hann göra massa saker innan kl 10. Idag är klockan 10.22 och jag ligger fortfarande i sängen!! Men med tanke på lite sömn från helgen så behövde jag sova ut :) har äntligen beställt nytt löshår också.. Känner att det börjar bli dags nu.


Mar. 04, 2013

Nu säger jag godnatt! Här kommer lite bilder som jag tog under dagen när jag provade kameran:)


Mar. 04, 2013

Kunde inte somna om imorse så jag gick upp och tog en kopp te framför Nyhetsmorgon. Jag fick ett erbjudande i mejlen förut och fick syn på en ny hemsida med lite rosa kläder som var supersöta! Kunde inte undgå att klicka hem de fina rosa solglasögonen... Hoppas bara modellen är som jag hopps. Hade ett par svarta liknande för något år sedan men de försvann eller gick sönder. Så nu blev jag glad när jag såg dessa.


Mar. 04, 2013

Hatar när man inte kan släppa saker, lägga huvudet på kudden och somna om..

.


fredag

idag blir det en lång dag på jobbet.. 13-20.30 så jag måste in på coop innan och köpa lite mat så jag klarar hela dagen:) kanske lite godis också;). idag går vi in i v.15 och tiden går så fort tycker jag!! om 4 veckor är det ultraljud!


RSS 2.0