valborg

Idag är det valborgsmässoafton och jag och mamma ska nu ta en powernap! Sedan ska jag börja grejja med Davids tårta som han ska få på torsdag. Och med tanke på att hjärtat jobbar idag ska jag grilla hos mamma och sova här. Imorgon ska jag fika med en vän på stan och sedan kommer hjärtat hem och pappa och Joline kommer hit imorgon kväll :)




Apr. 29, 2013

Idag kändes det som om att det gick bra på provjobbet och håller nu alla fingrar och tår för att det kommer gå bra så jag får börja där. Det kändes verkligen som min grej! pyssla och göra tavlor.

Nu ligger jag i sängen med en Loka och Andra avenyn på ipaden. Imorgon bär det ut till mamma för lite valborgsmys :)




Apr. 29, 2013

Idag är det måndag. Igår kom artikeln ut i tidningen och idag vill Expressen prata med mig. Känns som att det blir en sån stor grej utav det hela. Räcker med att GD ville skriva om det .

Idag ska jag provjobba på nytt jobb och jag är nervös! Önska mig lycka till :)




Apr. 26, 2013

igår var det lite shopping på stan och det blev bland annat födelsedagspresenter till David sedan en ny vaxduk till altanen och självklart en liten mössa och haklapp till bebisen :)




Apr. 23, 2013

Har beställt en ny jacka då jag knappt får plats i min nuvarande. Och då hittade jag denna skönhet från märket mom2mom.

Har pratat med en saknad vän idag och det var kul att höra hennes röst igen :) bokade eventuellt in grillning på valborgsmässoafton så det ska bli kul om det blir så!

På kvällen kom Annika och Angelica hit och vi tittade på tv och pratade massa skit. Så mysigt att bara vara och umgås tycker jag:)




Apr. 22, 2013

Idag har jag, Julia och Louise fikat på stan sedan kom Annika förbi en stund och sa hej. Efter det gick jag och Louise till Arbetsförmedlingen för inskrivning.

Efter det gick vi till Church street och åt mat. mums!




Apr. 21, 2013

Det verkade inte som om att det kom ut något om repotaget i tidningen i lördags så det kanske kommer imorgon. Det har ju varit mycket bränder och översvämningar som har varit aktuellt i helgen.

Idag har vi varit till Blomsterlandet och köpt blommor och gjort fint på baksidan. Nu känns det att våren är här! Efter det kom Sandra hit så fixade vi hennes naglar.

Imorgon ska jag träffa Louise för en fika på stan samt ett väl bekannt möte på arbetsförmedlingen.




Apr. 19, 2013

Nu har tidningen lämnat oss och imorgon blir det publicerat! spännande. Nu sitter jag och Chip i bilen och väntar på att David ska komma så vi kan åka ut till mamma en sväng :)


bowling

Nu på kvällen åkte jag och David ner på stan för att ta en runda bowling med Annika, Björn och Tobbe. Det gick bättre än jag hade förväntat mig! Tror jag slutade med fem strikar totalt. Annika ska vi inte prata om hur många strikes hon fick in..... hon var duktig kan jag säga;).



jag diggar stilen! Vem har inte en bra stil när man är mitt uppe i swingen?




Apr. 16, 2013

Så arg som jag är idag går inte att beskriva! Jag har fått sparken!
orsaken jag fick höra var att jag ej har fyllt i en pärm som vi har för att komma ihåg vad vi ska städa. bra orsak att sparka mig? nää fick sedan höra sanningen..

min provanställning tar snart slut och det är lättare för Espresso House att sparka mig än att ge mig fast anställning och sedan "krångla" med en massa papper ifall att jag skulle behöva gå hem för havandeskaps penning...

fuck off känner jag rent ut sagt..

Apr. 15, 2013

Jag dör.. Har drunknat i en hemsida med Michael Kors plånböcker samt väskor.. Har berättar för min blivande att om han känner för att överraska sin gravida sambo i framtiden vet han nu hur han kan göra det. :)

I want this ones..


16.02

Jag inser det mer och mer att jag är urusel på att blogga. Men vet inte riktigt vad jag ska srkiva om. Graviditeten? Jag vet inte ens vilka som läser eller om det är någon som läser. Finns det något intresse för något speciellt ni vill veta i mitt liv isåfall?

Helgen har bestått utav jobb. Men på lördagskvällen kom Linus och Josefine hit från Östhammar. Vi åt god mat drack vin jag-alkoholfritt och spelade spel och hade det jättetrevligt.

Jag har för övrigt börjat få inspiration till barnrummet och vill sätta igång NU!
Men jag får inte för David.. kanske lite väl tidigt att börja grejja där inne nu också. Men jag vill göra om allt och grejja nu inför vårat nya liv.

Jag har redan köpt de första kläderna till vår prins. Som nästan alla andra älskar jag Kppahls newbie kollektion och kommer innan sommarens slut ha allt i den serien skulle jag tro.
Vi fick även en jättesöt body och en liten snuttefilt som ser ut som en kanin utav Linus&Jossan som han kommer vara så gullig i =).
Hemma hos oss har vi mycket torkade rosor som ligger lite överallt för det tycker jag är jättefint. Jag älskar rosor! Och tulpaner i köket. Här kommer lite bilder på bebisens nya kläder.

 

Apr. 09, 2013

Idag blir det en bra dag. Ska ta hand om mig själv och gå på ansiktsbehandling :) sedan ska jag hem till mamma och mysa!




Framme!

Nu är vi framme i Karlstad och David dricker öl och Jossa vin. Själv dricker jag te. Så himla skönt att va tillbaka i Karlstad och se min fina stad igen!




Apr. 04, 2013

Idag har Angelica tagit kort på mig och magen i v.19 (19+6). Imorgon är det UL och då får vi veta vilken vecka vi egentligen är i:) här är bilderna som Angelica tog :)


Apr. 03, 2013

Yeeey!! Imorgon är det torsdag och då ska jag städa (om min kära foglossning tillåter det). Sen ska jag göra naglar på Angelica :) Nu är det inte långt kvar till UL och efter det ska vi åka till Karlstad!!!! Ni förstår inte vad jag längtar! Träffa gamla vänner, kusiner pappa och mina syskon igen! Så hemskt att man bara ser sin pappa ca två gånger om året när man bor så långt ifrån varandra. Saknar honom.

Började även pyssla med mina naglar framför en film och såhär blev det.



Apr. 02, 2013

Hej bloggen. Long time no see. Ska skärpa mig. glömmer bort att man kan blogga via telefonen. påskhelgen har varit full med jobb och mys. Är förkyld som aldrig förr och har drabbats av foglossning som kommer bli mon största fiende känner jag.. Kommer förhoppningsvis få ett foglossningsbälte imorgon som ska hjälpa mig att inte ha så ont. På fredag är det dags för UL och jag längtar ihjäl mig! ska jobba till 20.30 ikväll och till 14 imorgon så hoppas dagarna går fort!! Tänk att få se våran skatt för första gången, vilken känsla!






RSS 2.0