Utgång

Idag smäller det!! Idag ska det kalasas med brudarna!
Hoppas på en riktigt duperduperkväll!

Kändisar på jobbet

Ja idag va det en spännande dag på jobbet.

Först och främst var det mycket folk och mycket att göra. Jag va trött och ville bara hem..
När klockan slog 23.45 ( yes 15 min kvar innan vi stänger) då kommer en man in och pratar med Anna & scheriffen och sedan får jag höra att Björn Kjellman, Sonja Aldén, Shirley clamp, sanna nilsson och ett 20 tal skulle komma för det hade blivit fel på deras premiärmiddag så de fick ingen mat och kom till oss..

Där stog jag och anna och tänka.. Vad händer?!  okej vad gör vi nu?..
De kom in och där stog jag som ett fån typ över att se kända människor..
De började spridar rykten om att vi dansar på baren.. Ja,  vist jag och anna dansade på baren inför en tom saloon med enbart kända människor.. pinsamt, fnittrigt men superkul!

Fick dock jobba över 1 timma, men fick med mig 3 breast of chicken(de beställde för många) bra dricks och ett glatt humör hem från jobbet.

NU ska jag sova för jag har ont överallt!

Vakraste människan på jorden

Gud vad Angelina Jolie är vacker!


Oväder

Det är snöoväder ute. Det blåser åt ALLA håll och kanter. Det snöar som tusan.
Jag fick iallafall ett glatt sms av  Julia om att min klänning har kommit :D Det ska bli så spännande att se om den passar, vilket jag hoppas!!

Igår spårade jag och Julia (ängeln) ut  på jobbet.. Alla gäster va borta 22.30 och vi blev övertrötta så vi dansade runt lite granna :) Det var kul!

Vi får se vad denna kväll har att erbjuda!


Imorgon blir det shopping!!!

Lite bilder

Jag googleade på Church street saloon och det kom då upp lite bilder från jobbet som jag tänkte visa:)



Detta är utanför :)




detta är dansen :) men ser ut att vara läänge sedan-- har andra kjolar nu :)

saknar

Fy vad jag saknar mitt långa hår. Det måste bli ändring på detta FORT!!

Har iallafall börjat komma på lite julklappar till David nu, men bara små saker som är bra att ha. Inget kul.
Kommer ni på något som man kan ge bort får ni jättegärna berätta!

Sen idag ska jag höra med chefen om jag får behålla mitt schema som jag har nu så jag kan börja dansa till våren!
Jag är kass på att lägga upp bilder bara för att David har min dator med sig när han åker och jobbar och jag kan inte lägga in bilder via hans dator. Det går via facebook men det tar sån tid!


På lördag är det fest & klackarna ska slås i taket!

Julklappar..

Vad ska man köpa för julklappar iår?
Den jag har mest problem med är Davids.. Jag vet inte vad jag ska köpa. Det är jättsvårt tycker jag.

Min egna julklapp iår blir ju tatueringen och eventuellt en annan sak. Men det märks.
Julen ska iallfall firas här uppe i Gävle med David och hans släkt. Sedan åker jag hem på Juldagens morgon för att fira lite hemma med nära och kära och sedan ska det slås klackar i taket för partaj!

Idag har jag iallafall beställt en liten söt klänning som jag har kollat på i flera månader som jag är så kär i så nu måste den bara bli min! (och den va på rean nu ;))

Denna vecka är det bara jobb tis-fre för på Lördag är det kalas på gång ;) Jag är ju så sällan ledig på en helgdag så när jag är ledig och ska ut vill jag att det ska vara lite extra så denna klänning kanske kommer på?

Det verkar inte funka att lägga upp bild på klänningen men här är länken till den:)



http://nelly.com/se/kl%C3%A4der-f%C3%B6r-kvinnor/jeane-blush-396/fia-dress-396071-33/

tvätt/stan

Imorse åkte David till Malmö igen och kommer nog inte hem förens nästa vecka.. änns så fruktansvärt tomt här utan honom..

Men nu håller jag på att tvättar sen ska jag ner på stan och träffa Julia och käka lite och umgås.  Sedan ska jag nog bara ta det lugnt idag :)

Rosor

Ja men är han inte för go? Jodå.. David skulle ner på stan för att hämta ut nya linser så kommer han hem med 3 röda rosor till mig.  Jag blir ju bara mer och mer kär.. Hur ska detta sluta?

Bilder

Nu kommer det massa bilder :)



Detta var här om dagen när Chip vägrade att ligga någon annan stans förutom i mitt knä :)






Detta är Julia min lilla pärla :)



Vårat sovrum.



Badrummet




Detta var innan jag bytta gardiner osv i vardagsrummet.



Så här blev det efter.



Bokstäver i fönster





Fönstrena i sovrummet.



Tv:n i vardagsrummet



Liten mysig ljusbricka till vardagsrumsbordet.




Sen ska jag sätta upp lite gardiner osv i köket så får ni se hur det blir :)


Jobb

Idag är det dags för jobb igen 18-22 idag så det är skönt :)
Sitter nu och dricker te och har fått något ryck och vill städa och göra iordning hela tiden.. Tror jag börjar känna mig som hemma nu ;P
Igår bytta jag gardiner i sovrummet och vardagrrummet och det blev jättefint.
Ska ta kort nu under dagen tänkte jag på sovrum,vardagsrum badrum. köket har jag inte gjort något i ännu så det får ni inte se :) hehe

inreda

Idag har jag gjort om lite i lägenheten :) Jag tar kort imorgon när det är ljust ute för då blir det bättre bilder så lägger jag upp :)

Har förövrigt hittat ett riktigt fint linne som "ska" bli mitt.




Det är så vackert!

Underbar fredag!

Fredagen började med att frukost var uppdukad :) till frukosten tittade vi först på skönheten och odjuret och sen sexdrive. sedan åkte vi till davids mormor och morfar och drack kaffe. Efter det berättade David att vi skulle ut och käka och det var supermysigt!! Och efter det gick vi hem till hans pappa och drack lite vin. Helt oslagbar dag. Idag är den inte lika bra.. Är supertrött och börjar jobba om 2 timmar:/ till halv 2 inatt.

Idag kommer prinsen hem

Inatt har jag sovit fruktansvärt dåligt. När klockan slog 05.03 så hade jag fortfarande inte somnat.. Vet inte varför. Det kan vara att jag ska försöka ta mig hem på Måndag och längtar till det :)
Om några timmar kommer prinsen hem och då ska jag pussa på honom en stund men sen måste jag till jobbet.
Ikväll jobbar min lilla goding Julia!
Och igår jobbade min andra goding Amanda.


En gång i tiden var jag blond..




Och de här brudarna gillar jag väldigt mycket :)!

Inser fakta

Har insett att jag är nog inte svartsjuk eftersom jag litar på honom.. Jag är avundsjuk på andra tjejer.. så svartsjuk är fel ord jag är avundsjuk.

mörkt

När det börjar kännas som kväll och det blir mörkt ute det är då vi på Church street tar på oss kjolarna & hattarna för att jobba..
Idag kommer det nog  kommer lite mer gäster än igår. Om inte kanske man får sluta tidigare idag med men det tror jag ej..

Ska planera inför en åktur till hemstaden också. Eftersom mamma ska flytta upp hit måste jag rensa lite saker som jag vill ha och ej ha :)

Mina kära vän Malin Andersson blir nu ägare till våran lägenhet i Karlstad. Vilket är skönt för då kan man komma dit och känna som som hemma och umgås med henne ;)


JAG SAKNAR TURKIET TJEJER!

Nu är det vinter

Nu är det officiellt.. det är vinter ute. Kallt och förjävligt!
Mitt hår lockar sig direkt jag går ut  så det är ingen idé att ens försöka platta det..

Dagen har varit bra iallafall Julia kom hit i morse och tittade på när jag diskade och tvättade. Sedan drack vi te och tittade på nyårsklänningar. Sen gick vi ner till stan och kikade lite. Träffade en kille som heter Jhonny på stan som jag inte har sett sen Sälen så det var kul. Sen jobbade jag men fick sluta tidigare så slutade 21.30. SKÖNT


....

Hatar att vara så jävla svartsjuk! är så svartsjuk så jag blir galen! Men det är förstås inget som jag visar eller säger för det är bara jag som är dum i huvudet. Drömmer ju att du är med andra och enligt Tyras show betyder det att jag ej litar på dig. VILKET JAG GÖR! varför lider jag då av denna förbannade helvetes sjukdom svartsjuka?! Det värsta är att det är en speciell person som är så otroligt vacker i mina ögon som gör att jag blir ännu mer svartsjuk och henne är väl den minsta jag borde oroa mig över..? de är ju vänner.

Måndag

Nu är det Måndag kväll och jag har precis varit på bio med Amanda. Vi såg the social network ( om hur facebook blev till). Den var inte bra tycker jag. Lång och lite dryg. Men Amanda tycjte den va intressant så det är ju upp till var och en vad man tycker.

Har nu bestämt mig för att göra tatueringen den 29onde. Va lite osäker ett tag men är nu pepp igen och det kommer bli sååå fint. Måste bara ta tag i lite träning så man kan visa upp den sen.

Har kollat på lite dansklasser som jag funderar på att ta. Saknar dansen så himla mycket!

Har för övrigt tagit ur mitt löshår.. mitt liv är förstört.. måste ha nytt.. :'(





Jag & Julia ÄLSKAR gelehallon ;)

Redan fredag

Idag är det fredag och veckorna går så fort!

När mamma var här i onsdags så gick vi ut och käkade sedan hem för att göra ansiktsmask och bara ha det underbart. Det var jättemysigt att ha mamma här.. Och det gick bra på intervjuen som hon hade. Men nu är det bara att vänta på svar. Tjänsten ska tilldelas snarast möjligt så vi får se hur det blir.

Igår kom David hem också och det gör det omöjligt för mig att gå till jobbet. Jag vill ju bara pussa och krama på honom. Menmen drog in 750kr i drick igår så det va ok.  Idag är det so sagt fredag och David är på stan med Torras och shoppar? Och jag ska gå till jobbet om ca en timma. För övrigt så händer det ingenting i mitt liv just nu..

P.S bilderna från personalfesten ska skickas runt så får vänta på min tur innan jag kan lägga in dem ;)

Tisdag

Idag började jag jobba klockan 10. Och min pojk åkte till Stockholm för att jobba. Så jag kysste honom adjö och gick till jobet för att städa i 7 timmar!! efter jobbet kom Julia så gick vi och köpte mat och gick hem till mig och bara tog det lugnt.

Glömde säga att Amanda bestämde dejt med trubaduren på personalfesten ;) haha

Imorgon kommer mamma hit och ska sova hos mig :) så ska vi gå ut och äta mat och umgås! Längtar efter henne!!
Hon ska nämligen på anställningsintervju på Torsdag här i Gävle så håll tummarna!


Nu ligger jag i sängen och pratar med en mycket god vän på msn. Hon berättar saker för mig som gör mig förbannad på hur man behandlar sina vänner! Skönt att jag har lämnat dramakarlstad. Skulle jag ha varit hemma hade det kokat i mig nu över flera saker som jag har fått höra. Men gumman du är bäst och hon är dum i huvudet som gjorde sådär. Men som sagt somliga av oss växer upp sakta.
Han är knäpp han med men det har vi alltid vetat ;)
 Jag älskar dig gumman<3


som en konversation på jobbet mellan mig och angel
Ida(Jolene): Har 17 (bordsnummer) fått nötter?( vi bjuder på nötter)
Julia(Angel): Nej de behöver inga det är killar. De är nötter allihoppa.


Måndag

Mjaa i Måndags vad gjorde jag då..   Jag jobbade :) Julia gumman va lite bakfull.. så söt så.. Men hon klarade dagen utan problem. Det var en s´ådan dag då även scheriffen var bakis så man behövde inte jobba för fullt.. skönt.


söndag

I söndags va det personalfest! Och eftersom jag hade kräkts från 5 på morgonen till 10 på förmiddagen hoppade jag alkoholen på jobbet.. Vi var ute i engeltofta och hade kamp. Det var skitkul!! Efter det åt vi 3 rätters och sedan var det trubadur och massa shottävlingar och dans. Behöver jag nämna att mitt lag vann alla tävlingar som va?;)

bilder kommer framöver.


RSS 2.0