Godnatt

Nej nu säger jag godnatt. Har försökt att väcka grannarna och deras barn med lite basmusik i ca 40 min nu. Jag är trött själv och vill sova pga att de hoppar in i väggen där Ida ligger och sover kl 6 på morgonen tävling. GAAAAAAAAAAAAAAAAAH! så känner jag mot dem. så nu jävlar ska de få tillbaka. Ska sätta upp lite tavlor snart också tänkte jag =) Sen ska jag sova på soffan så man slipper vakna av att tavlorna på hyllan ska trilla i huvudet kl 6...

Röda läppar


Fredag!

Jag längtar så jag tror att jag dör tills på fredag. Då ska jag få krama om min bästa vän. Känner att jag får tårar i ögonen bara jag tänker på henne nu. Saknar henne så mycket så INGEN kan förstå..
Beatrice Åhs <3

Längtar tillbaka

Jag längtar tillbaka när vi låg vid havet och hade det varmt och skönt. För det kan man säga att man inte har nu. Hatar Sveriges kyla...

Valbo

Idag har jag och Sabina varit ute i Valbo och shoppat lite.

Med tanke på att jag tydligen bara kan lägga upp en bild per inlägg fick jag klämma in allt i ett =)

Efter det gjorde jag naglar på Carro. Det var min dag det =)
Imorgon börjar mardrömsveckan. jobb i 5 dagar irad..

hatar att vänta

Just nu går jag och väntar på en sak kan ej säga vad tyvärr men att vänta är det värsta som finns tycker inte ni det? spelar ingen roll vad man väntar på? den som väntar på något gott? näää den väntar alltid förlänge.

Måndag eftermiddag

Idag har jag hittills inte gjort någonting.. I eftermiddag ska jag ner till Ica och hämta ett paket med kläder till mig och David. Och sedan ska jag hem till Tony och Sabina och lilla Elina och grilla :) Mysdag blev det helt plötsligt.

Måndag

Som jag antog i fredags så blev ballongen inställd. När vi kom fram till Arlanda fick vi beskedet. Och jahapp tänkte vi 3 gången det blir inställt, vad gör vi nu?
Vi går på Vasmuseét säger David och jag säger ja såklart.
Så vi gick där inne i någon timma sedan åt vi mat och efter det åkte vi hem till en vän som heter Carro på en kopp kaffe.
Efter det åkte vi hem till Gävle igen... Sedan jobbade jag i Lördags och Söndags så det var en trök helg.

pissdag

Ingen bra helg.. Kommer hem sent och går upp tidigt.. Känner mig sur, ledsen och sjukt trött!! Skulle lätt kunna betala 1000 kr bara jag fick sova nu.. Men istället ska jag jobba till 8 ikväll och komma hem kvart i 11 ikväll..

Spänningen är olidlig

Idag har jag legat gömd under täcket med tårar i ögonen.. Det åskade nåt fördjävligt.. Och ja jag är rädd då min mamma har blivit träffad av blixten när hon var liten..

Imorgon ska jag och David göra ett nytt försök med att flyga luftballong.. Kommer vi få flyga? Det är fredag den 13:e. kommer vi dö?
Det får vi svar på imorgon...

Gjorde för övrigt en riktigt god Tacopaj idag! - Stolt. Jag kan fast jag inte vet om det. eller?

android app

Fick ett meddelande om att iphoneappen fungerar nu ige. Jahapp men om man inte har en iphåån då? Varför kan det inte komma en app för android?! Det är dags nu..

Har jobbat hela dagen och ska göra det imorgon med.. Bloggar bättre på torsdag har träffat en kändis under veckan..(visste dock inte vem han var men jag vet att han gillar pytt i panna, haha)

Dagens ilandsproblem

1. Min vecka är 5 dagar tidig?! det händer aldrig.
2. Vad ska man äta idag? Kan man äta grädde som har varit i kylen i 3 dagar? =/

Converse med platå

Något som börjar bli modernt nu är dessa skor. Och jag vet inte riktigt vad jag tycker om dem. Jag tycker att de är skitcoola samtidigt som riktigt fula. Jag brukar behöva ett år på mig innan jag vänjer mig vid tanken. Men det är inte helt omöjligt att jag blir ägare av sådana här skor. Vad tycker ni om dem?

Måndag

Igår jobbade jag hela dagen så lev inget bloggande då. Ska bli bättre på att blogga när jag är ledig har jag tänkt :)
Idag ska jag bara ligga i soffan och ta det lugnt. Kanske tar mig en promenad i eftermiddag men det är tveksamt.
På fredag ska vi återigen göra ett försök med att åka till huvudstaden och flyga ballong. Blir det inställt nu då är det 3 gången den blir inställd.. Blir så trött!

Här är en bild från när vi tjejer gjorde kransar på midsommarafton.

söndag

Idag är det söndag och jag är trööööött.. Gick upp kl 8! Och nu är man på bussen ut till jobbet och det regnar ute och jag har inget paraply!! Jag ska gå 1km i regn.. Jag vill ligga i soffan under täcket med en bra film:(

Och jag är kär också! Riktigt mycket kär är jag! Hatar när man måste gå upp och han ligger kvar och sover så sött! Blä. Älskar dig David<3

Före

Här kommer en bild på mitt hår när jag har använt oljan 2 gånger. Jag lägger upp en bild om två veckor igen för att se om man ser någon skillnad;) Jag hoppas att det funkar. Tänk vad skönt att slippa löshår!

Lördag

Idag har David golftävling och efter den ska alla grabbarna ut och äta mat..
Och jag hade hoppats på fint väder men icke!
Så nu står jag i kvalet mellan att gå ut (men vara lugn) eller ligga i soffan hela dagen och gå igenom massa filmer - då våran box är inne på lagning så vi inte har någon TV.....


Fullt upp

Igår var det full fart hela dagen. Klockan halv tio ringde klockan och var i affären och handlade kl 10.. Det händer inte ofta. När vi kom hem bakade jag en kladdkaka. Vid halv tolv kom Davids familj och vi fikade allt man kan tänkas fika. Gött!
När de hade åkt rensade jag och David, mest David rabatterna.. Och kvällen fick avslutas med att lyssna på ett av Davids favvoband vid Getaway Rock...



Ricinolja

Hej bloggen.
I torsdags köpte jag en olja som sägs att håret ska växa snabbare om man har den i håret. Har googlat runt lite och det verkar fungera på andra. Ska bli spännande och se om jag ser något resultat inom två veckor;)

gaaah

jag blir galen på blogg.se det går ju inte att göra inlägg på datorn därav inga bilder på radhuset som jag tänkte lägga ut....


RSS 2.0