May. 31, 2013

Nu sitter vi i bilen på väg till Kil där min pappa bor. inatt ska vi sova hos honom men imorgon ska vi sova hos min morbror som fyller år. 36 stycken blir vi och det ska bli såååå kul att träffa alla kusinerna igen!:) det är ju så sällan man ser dem. tyvärr.




May. 30, 2013

Då har jag börjat med niferex nu.. Vi får se hur det går. Har hört både att man får hård/lös mage utav dem eller har man tur blir man inte drabbad alls. Bara piggare vilket aldrig skadar.

Barnmorskan berättade igår att hon tror bebisen kommer komma tidigare vilket min instinkt tror också. Jag har sagt det till bebisen att han får komma direkt han är klar men inte tidigare eller senare ;)

Idag ska denna långa vecka ta slut. Jobbar idag sen imorgon åker vi till Kil där vi ska fira min morbror som fyller år!


May. 28, 2013

Låååång dag idag! Först ner på stan och fixat till mina ögonfransar sedan hämtat ut min trasiga cykel. Cyklat hem från stan i motvind och uppförsbacke! gjort naglar på 3 tjejer ligger jag nu äntligen i sängen!










May. 27, 2013

så var denna dagen slut. Finns inget skönare än att lägga sig i sängen efter en dags jobb:)

Fick beröm av en kund idag över att jag va så trevlig och det gjorde min dag! generad blev jag med glad!




May. 27, 2013

Godmorgon Måndag!
Denna veckan är fullbokad så det skriker om det..vet inte hur jag ska hinna allt :/ men på fredag åker vi till värmland på kalas! Ska bli så kul att träffa släkten igen! :)

May. 26, 2013

Igår grillade vi med Toffe. Sen kom Carro och Veronica med derad respektive :) När klockan hade blivit runt 11 åkte vi in till stan och en uteservering. Sedan gick vi till krogen där mina tjejkompisar var. insåg att krogen är inget ställe att va på när man är gravid.. man är livrädd för att få något slag i magen så det gör jag inte om! sen är det bra drygt att va nykter bland massa onyktra människor..

Nu är jag påväg till jobbet och ska jobba några timmar.







May. 22, 2013

ny människa!




May. 22, 2013

sitter nu hos min favvo frisör/vän och ska bli fin i håret!! Så efterlängtat så det finns inte.


May. 19, 2013

Igår efter jobbet åkte vi ut till mamma och Sonny och tittade på melodifestivalen. Vi satt ute hela natten under en gasolvärmare. eller jag gick och la mig kl 3. Då började jag bli trött och de andra för onyktra. Har så svårt för att vara nykter bland onyktra människor..
Idag ska jag jobba och sedan göra naglar på Sandra :)





May. 18, 2013

igår var det en fullspäckad dag! på förmiddagen rensade vi rabatten. sedan åkte jag och fixade min naglar :). och på eftermiddagen fixade jag Davids kusins naglar inför hennes bal :)








May. 16, 2013

Idag har jag jobbat hela dagen och nu ligger jag och vovvisen i sängen och tittar på melodifestivalen. Hjärtat sitter i vardagsrummet och tittar på hockeyn. så mysigt att ha han hemma igen!






May. 15, 2013

Snart dags för ett besök hos barnmorskan! Ska bli så mysigt! Hoppas hoppas att allt låter bra med vårt hjärta.

Efter det ska jag åka raka vägen ut till jobbet och jobba :)

Känns som att jag börjar komma in i en sån där sova hela tiden period igen.. Hade en sån tidigare i graviditeten och det var jättejobbigt att inte ha någon ork. Så hoppas det är något tillfälligt bara.


May. 14, 2013

Nu sitter jag i soffan med en kopp te och tittar på ESC. Jag tycker verkligen om den tävlingen!

Efter att Lisa var här med Milo igår har jag börjat förstå att det är inte långt kvar tills han kanske kommer.. Milo kom tre veckor för tidigt och skulle våran prins göra det kommer han i mitten på augusti. Och maj är snart slut!! Badrummet ska fixas, barnrummet ska göras iordning. Börja planera vad man ska ta med sig till BB och ja allt som rör bebisens ankomst! Kommer börja gå till barnmorskan var tredje vecka nu och bara det känns som att vi närmar oss..


v.23




May. 13, 2013

Idag har jag umgåts med Lisa hela dagen! och lilla Milo, sötnosen! han är såååå mysig!! Har även bokat barnvagn... det är sjukt dyrt :(


May. 12, 2013

Igår var vi i Stockholm och tittade på Bruce Springsteen. Så nu kan jag bocka av honom från min checklista.

Idag har jag jobbat hela dagen. Älskar mitt nya jobb på Gallerix! har jobbar 7 timmar idag men känns som 1 när man gär runt och pysslar. Just nu är det mycket studentskyltar som ska göras iordning och det är kul!

Imorgon ska jag träffa Lisa och mysa med Milo!







May. 08, 2013

Jag har påbörjat ett projekt i sovrummet och det kommer bli såå fint när det är klart!! Har köpt en ny sängram till att börja med så kommer ni få se resultatet om några veckor.. måste börja måla våran sons rum innan jag blir klar med sovrummet då jag ska använda samma färg som han ska ha :) blir nog gråblått skulle jag tro.






May. 07, 2013

älskar våran nya fina ram! Nu vill jag bara sätta in ett kort på våran skatt!!


May. 06, 2013

Solen skiner och det gör mig sjukt glad! ligger i våran nya baden baden och solar. Hoppas solen tar lite så man inte är så blek länge till.. är så blek så jag ser blå ut nästan! och som tur är har jag på Andra Avenyn på paddan så jag inte blir rastlös :)




RSS 2.0