Torsdag

Igår va jag och Anna på hockey! Men det blev inte som vi hade tänkt oss..
Först va vi hemma hos mig och drack lite vin och myste sen Gick vi och köpte biljetter i Färjestadsklacken och tänkte att vi skulle dricka lite gott i pauserna. Men så blev det inte.. För klacken var  inburad för att de hade bråkat sist de var här så vi fick inte gå till någon bar!! Så efter 2 perioder tänkte vi åka ner på stan. Men så blev det inte heller så vi åkte hem ;p men det var kul till en början som det brukar va 😊 vi får ta en kväll på stan en annan dag helt enkelt :) 

Just nu bakar jag maränger till min födelsedag på söndag. Hade inte tänkt att fira den för det är så mycket med dopet nästa vecka. Men nu kommer det folk hit ändå! Så får baka lite smått och gott till oss. 




Fick denna fina prydnad av Anna i födelsedags present ❤️

Onsdag

Idag har det snöat som aldrig förr!! Nu är det lika mycket snö som det var förra året! Och jag ska iväg och vaccinera Gabriel imorgon! Kul att gå med barnvagnen i denna snö. Det verkar ju inte finnas några plogbilar heller..

Idag har Susanna varit här och myst med oss och vi har gjort naglar på varandra :) en toppendag helt enkelt! Dock skulle jag vilja ha tagit en promenad men det gick inte:( 


Mina naglar


Susannas naglar


Jag och Gabriel


Mitt nya långa hår 

Väntar

Just nu väntar jag på att hon som ska sätta i mitt löshår ska komma.. Sen ska vi gå ut och gå!! Va inne hela dagen igår och det kryper i hela kroppen på mig!! 


Måndag?

Gud vad konstigt det är med dagarna nu i mitt huvud. David brukar åka och jobba på måndagar men nu åkte han i söndags morse för att se bandyfinalen i Stockholm. Så jag spenderade söndagen men en promenad till affären och sedan kom Gabriels farmor och bonus farfar hit en stund. Sedan kom kusin Ellie och Davids syster hit och tittade på hockeyn!! Heja Färjestad! Och dom vann!! Så himla underbart! 


Så idag när det känns som att det är tisdag är det egentligen måndag. Idag har Anna och hennes son Billy varit här på dagen och nu på kvällen kom prästen hit och pratade om hur dopet nästa lördag kommer att gå till. Det kommer bli såå kul!   Imorgon ska jag förlänga håret 😊 så då får ni se en bild på mig.  Godnatt! 

Lördag

Idag har vi inte gjort så mycket.. Vi var ute och tog en promenad och spanade in dagiset som Gabriel kommer gå på. Sedan åt vi korv på baksidan och satt i solen en stund. Imorgon åker David till Stockholm för att titta på bandyfinalen. Sen kommer han inte hem förens på torsdag :(   



Övningskör!

Igår började jag övningsköra med David! Nu ska jag äntligen ta tag i det där körkortet! Vi var ute hos min mamma igår och fick god mat. Sedan när vi skulle åka hem vräkte det ner regn. Och det var riktigt obehagligt att köra i :( men det gick bra, jag var försiktig 👍 

Inatt kom det snö.. Men himlen är blå så hoppas det smälter fort! 
Annars ska jag göra iordning en cheesecake som vi ska äta på ikväll och enbart ta det ganska lugnt idag. 





Dagens måste

Det första jag gör när jag vaknar är att göra mig en cappuccino! Louise introducerade mig till det och jag är såld!! Men nu tog jag den sista så måste köpa fler 😊  solen skiner idag och idag ska jag premiär övningsköra med David.. 





Städdag

Idag har jag städat och grejat. Gick till affären och hämtade ett paket med nya gardiner och kuddar som gjorde sig jättebra i vardagsrummet 😊👍 och nu har min man kommit hem så nu är familjen fulländad!! 

Imorgon ska vi åka ut till mamma och äta mat och David ska klippa sig. 





Detta med blogg

Tänk att det ska va så svårt att underhålla en blogg. Det är och därför jag glömmer bort det.. Och just nu är det mycket med Gabriels dop i mitt huvud! Men igår tog jag några bilder på honom som jag har haft som vision att ta :) och detta blev resultatet. 






RSS 2.0