Tack älskling <3

Tack älskling för den nya tröjan. jag tycker om den jättemycket!!:)

pippitröja från Newport - ett av mina nya favvo märken.






Julhandlat

Jag har klickat hem massa julsaker idag och längtar nu tills jag får julpynta!!
Mitt hjärta har kommit hem för att sova med mig idag också - lycklig tjej!


måndag

idag kände jag mig som snövit med hy blek som snö och läppar röda som blod när jag åkte ner på stan. Jag åkte till Angelica som bjöd på fika och klippte mitt hår. Hon har från och med nu gått och blivit min personliga frisör ;). Det kom sjukt mycket snö igår så man blev hur blöt som helst när man va ute. jag fick hänga upp mina strumpor på Angelicas element för att få dem torra... men är man inomhus är det hur mysigt som helst med snö.






Söndags helvete

Denna söndag var den värsta i mitt liv.. Det började med att man hade inte en aning om vad klockan egentligen var.. Jag gick till bussen strax innan 8 för att ta mig till jobbet. När jag väl står och väntar och väntar på bussen kommer den inte...... jag tittar på tabellen och då börjar inte buss jäveln att gå förens kl 09.00. Jag fick springa ca 1km om inte mer på max fem min för att hinna med en annan buss. Jag hann preciiiis!! Sen när jag ska byta buss springer jag över gatan för att hinna med den andra. men då har jag tappat busskort, leg, bankkort, coffey card.. på den andra bussen!! jävla pissdag! inte nog med det. man kommer till jobbet och det ser ut som fan..

Men jag tackar gudarna för att jag har en sån underbar pojkvän. när jag kom hem trött arg och ledsen bäddade han ner mig i soffan med en kopp te. Sedan gjorde vi plankstek och åt kladdkaka så då blev jag glad igen..



lördag

i lördags var jag ute hos mamma och drack lite vin och åt tacos. På vägen ut ringde Linda och var ledsen för att inhen ville leka med henne så jag åkte in till stan vid sju och tog ett. två vlev det tre fyra glas vin? När vi var hos Linda kon Gabbe dit och sedan jom Lindas kille. och då gick vi till interpool och pratade. Tiden sprang iväg och sedan åkte vi hem. och jag glömde inte att ställa om klockan innan jag la mig. det var bara det att telefonen drog tillbaka den en timme t


ill...


heeelg

Nu ligger vi i sängen och jag kan förklara helg. Eller a är ledig imorgon bara :) men alltid något. Imorgon ska jag lämna in ringen på förminskning och jag kan knappt bärga mig innan den sitter på fingret!! Har haft en tuff dag idag med kraftiga menssmärtor samt stänga på jobbet själv för första gången. var klar 21.50.. Men nu ska jag sova! godnatt.


För övrigt tackar jag Jenny på jobbet ännu en gång för att hon är så omtänksam. hon visste om att jag hade ont i magen så när hon slutade gick hon och köpte godis till mig. Jag blev såååå glad. She's the best!



helvetet



så jävla ont gör det. Vill skrika fula ord men försöker hålla de inne. jobb om några timmar.. bra dag.

Ring

Idag efter jobbet gick vi och tittade på en ny ring till mig... och det var lättare sagt än gjort... visade upp bilderna på ringarna som jag ville ha. Den blåa hade de inte och den silvriga fanns inte i min storlek - eller a INGEN fanns i min storlek.. efter att ha provat ca tio ringar hittade vi en som går att förminska (det gick ej med de andra). Så imorgon ska jag hoppa in och köpa den innan jobbet. sen får jag lämna in den till en guldsmed för förminskning.. så har väl en ring på fingret om ca en vecka förhoppningsvis!!

Här kommer en bild på den.


trött och ledsen

idag är jag en trött tjej påväg ut till jobbet. Vinterjackan-check , mössa-check, halsduk-check, vantar-check. Inte kul.. för det är svinkallt! och detta är bara början. Först att det är svinkallt sen fick man så kallad lön idag men det syntes ju inte. Fattig är jag också :(. Varför kan inte jag få vinna en miljon eller två?. jag vill ha 25 nov nu.. då kommer det bli bra igen.. tills det ska jag låsa in mig.




nya motiv




Angelicas naglar

Nu ligger jag i soffan och tittar på "Torka aldrig tårarna utan handskar". Vet inte om jag upplever serien så bra som folk säger...

Efter att tjejerna åkte vid 17 tiden tog jag tag i lövhögen på baksidan, Hade tänkt att dra bort lite ogräs i rabatterna men det blev ju mörkt så jäkla snabbt!! Så får ta det till våren tror jag.
Sedan har jag suttit och gjort lite visningsexemplar på vad man kan göra för naglar hos mig, Men lägger ut bild på dem senare för jag har inte hunnit ta kort på dem. Sen är det ju alltid skönt när kunden vet hur den vill ha ;). Min fantasi är inte den bästa..


Här kommer en bild på Angelicas naglar som jag gjorde:







 
 
 
 
 

tjejdag

Nu snart kommer Louise , Julia & Angelica hit :) Jag ska göra naglar på Angelica och då passade jag på att fråga de andra om de ville följa med och dricka gott kaffe och prata massa skit om vad som har hänt sen vi sågs sist :)

Detta är lilla jag idag.






myskväll

Ikväll har jag inte gjort så mycket. Har pratat med min underbara vän malin som opererades idag. Önska att jag kunde vara hos henne men det fick man inte.. Men operationen gick bra och det var skönt att höra lite skratt från henne när vi pratade! tusen tankar har gått till henne idag. Jag har tittat på hollywood fruar och kan knappt sitta still för att jag hatar Gunilla Persson så otroligt mycket!! ta ej med henne i detta program nästa år!!!!

imorgon ska det rensas i rabatterna och göra naglar på en kompis :)
goodnajt!



Hjälp mig

För några dagar sedan försvann min förlovningsring i tvättmarskinen. Hjälp mig nu att välja vilken av dessa som ska få bli den nya ringen.
Med tanke på att vi inte har graverat in något i dem så gör det inget att det blir en ny ring (dock saknar jag min som försvann mer än vad jag skulle kunna tro)... Men det finns inte så mycket att göra åt det nu, Huvudsaken är att jag hittar en ny att sätta på finger så fort som möjligt.  Så hjälp mig med detta val.. Jag kan inte bestämma.. David ska få sin åsikt också..

Vi kan kalla dem:



"Den blåa"

"Den silvriga"

lugn dag

Idag har det varit superlugnt på jobbet.. och nu sitter jag äntligen på bussen hem. ska hoppa i sängen på en gång tror jag bannemig.. måste se ensam mamma söker innan jag får sova bara.










måndag

Idag är det måndag och det innebär att David har åkt bort på jobb.. Själv sitter jag på bussen ut till mitt jobb. Helgen bestog av fest och rensning av rabatter och klippa buskar. Samt besök av broder från Karlstad.






torsdag

idag har Jossan varit på besök hos mig. så imorse när hon kom vid 9 bakade jag scones och vi hade en riktigt mysig frukost. Efter det åkte vi och shoppade och fikade på mitt jobb:). Så underbart att umgås med henne. tycker om henne otroligt mycket. längtar tills våra pojkvänner skickar oss utomlands :). (Jo David jag längtar mycket efter att få åka till Peking med dig också:) ). efter shoppingen och fikan skulle hon åka hem så hon släppte av mig hemma. och då kom Linda&Gabbe och gjorde naglar. Detta är min dag i bilder:
















catwoman








gör mig vaken

Inatt har jag sovit otroligt dåligt och känner mig som ett grottmongo just nu.. har försökt kleta på lite smink men det blev då inget bättre.. well well den friska luften med det kraftiga regnet kanske gör det fint när jag går ut... NOT.


Espresso house

igår hade vi smygöppning och idag är den riktiga öppningen. och det känns så himla kul tycker jag! här kommer lite bilder från shoppen.







Jobb

Snart ska jag iväg och jobba. Det ska bli sååå skönt att få lite rutin på livet igen. Så här ser jag ut idag i alla fall. ska ta lite kort på choppen sen så får ni se vad fint jobb jag har :)




Hockey

Just nu sitter jag och tittar på Färjestad-Växsjö.
Idag har jag kännt mig ganska duktig faktiskt. Jag har putsat fönstrena (dock bara insidan för att regnet har öst ute). Jag har bakat muffins med hallon/blåbärssmak. Och städat på ytor där man "glömmer" när man brukat städa. Nu är det en tvätt i marskinen som snart ska hängas upp och sedan är det nog dags för kvällen.
Imorgon börjar jag äntligen att jobba på nya jobbet (Espresso house). Och det ska bli sååå kul. Har redan fått bra kontakt med de jag ska jobba med speciellt en tjej som heter Jenny. Kändes som att vi klickade direkt, (iallafall från min sida, haha).  Här kommer lite bilder från baket idag samt hur jag nu sitter i vardagsrummet och tittar på tvn med tända ljus :). Ha en bra kväll allesammans.
P.s ni får gärna bli bättre på att kommentera, ser juue att ni är inne och tittar.
 



muffins

idag har jag bakat muffins. de blev supergoda! och självklart är de glutenfria!!:)



ny hylla

jag har varit lite duktig idag och har satt upp en hylla med lite kokböcker på i köket:) detta blev resultatet.



stars

Jag älskar stjärnor. Vill göra om i sovrummet nu så jag kan köpa nya kuddar osv i stjärnmotiv blått/rött/beige ska det bli:)!!


Måndag

Idag är det måndag och jag har inga planer. bara att städa och plocka in sommarmyset från altanen. Jag vill inte inse att vintern kommer snart. jag är inte redo. not at all!! nu sitter jag här som vanligt framför våra bästa år och dricker te!




söndag

idag har jag varit nere på.stan och fikat med tjejerna. efter det köpte jag nytt schampoo och balsam samt silikondroppar till mitt torra hår.. och nu ligger jag och min man i sängen och tittar på partaj.






Utkast: Oct. 07, 2012


ny mössa

titta min nya fina mössa som en väninna har gjort! hon är grym på att sy mössor:) säg till om ni vill lägga en beställning så kan jag föra den vidare ;)


Oct. 03, 2012


stockholm

Då är man påväg till Stockholm igen.. helst av allt skulle jag vilja ligga kvar i sängen och sooooova. Det var otroligt skönt att ligga i sängen imorse, och det är ju de dagar som man måste gå upp!



RSS 2.0