älskling

Igår kväll fick jag detta mms av min älskling. Han är för snäll! Längtar tills ikväll när han kommer hem så jag får bläddra i den. Det fanns massa fint sa han:) love you David<3

midsommar

Försökte ladda upp bilder från midsommar förut men det gick inte.. Inatt har mamma sovit här och idag ska jag gå runt i mjukisar och packa ner det sista för imorgln flyttar vi!! Förstår inte att det är sista natten i denna lägenhet ikväll.. Längtar ihjäl mig!

Utkast: Jun. 21, 2012


drömbilen...


midsommar

Sitter på bussen till Carro nu som ska bjuda på kaffe och hallondessert - mums! Sen ska vi åka min drömbil till jobbet. Efter jobbet idag åker vi raka vägen till öregrund/gräsö för att fira midsommar där:) ska se om jag har teckning på mobilen och kan blogga under helgen :) glad midsommar på er!

stress

Dåligt med inlägg nu.. Men åker hemifrån 10 på morgonen och kommer hem 21.30 och packar och grejar inför flytten.. Men ska bli bättre.. Undrar vilka ni flitiga läsare är som kikar in trots inga inlägg;)

Mysdag på stan med Julia&Chip<3


trött och sliten..


Fredag

Igår åkte jag ocg David till lägenheten på Gävle strand för att hämta lite mer saker. Nu är det bara sängen och speglarna kvar där.
Sedan jobbade jag mellan 15-21 och när jag kom hem satt grabbarna och drack öl så det var ju bara att byta kläder och följa med ner på stan. Där träffade vi fler kompisar, så där satt vi hela ligan och drack öl och hade det trevligt.
När brända bocken stängde rullade vi vidare till Allstar där det var väldigt mycket folk. När klockan slog 2 skrek fyllemagen efter mat så vi gick och köpte mat och tog med oss hem.

Och nu vill Carro att jag ska med dem och umgås men jag är fortfarande soffliggandes och känner för en påse godis och en film där man inte behöver tänka.

Over and out.

Torsdag

I torsdags var det superfint väder för första gången på flera veckor. På förmiddagen var jag ner på Bikbok en snabbis och köpte mig två linnen och ett par nya solglasögon. Och sedan på eftermiddagen åkte jag och David tills hans mammas stuga och spenderade dagen där. Supermysigt var det.
Chip träffade Wille vilket han tyckte var lite konstigt. Han förstog inte riktigt vad det var för någonting.



Nationaldagen


Instagram

Följ mig på instagram- idaeriksson9
ljus eller mörk?



Ja vill ha...............

Jag har blivit kär i en klänning, men tror att xs är för lång för mig :(  Och vet inte om det går att sy upp det där tyget.
Men skulle vilja ha den på midsommar :(

Nelly.com <3




Tråk blogg

Jag har inget att skriva om känner jag.

Snart flyttar vi och det ska bli underbart!
Vi skulle ha flugit luftballong i torsdags men den blev inställd igen..
BB final ikväll också-heja amandus!

Detta är min nya favorit. kesella med hallon :)


RSS 2.0