Intervju

Igår var jag på arbetsintervju och jag tyckte det kändes bra. Men det gör det ju alltid.. De ska bara ha 3 st heltids arbetare och 2 extra. Så det är bara att hålla tummarna. Men ska inte hoppas för mycket för då blir jag bara besviken.

Idag på förmiddagen var jag och Gabriel ute och åkte pulka och busade i snön. Annars har vi bara busat inne och nu sover han. Jag passade på att träna lite nu och ska köra ett spinningpass ikväll ;) det är såå skönt att ha börjat komma igång med träningen igen! 




Jag hatar snöoväder!

Idag när jag skulle åka till jobbet kände jag "ha ha vem behöver en hög bil med fyrhjulsdrift? Min räser klarar allt!" Ja ja det fick jag tillbaka för när jag skulle parkera istan och kör fast! Jajamen det va bara för lilla mig att sätta mig på knä i snöyran och försöka gräva ut bilen... Efter 20 min blev jag GALEN och ringde David och frågade hur man gör för att ta sig loss. "Lägg grus under framdäckena" jag svarade snabbt om han hade kollat ut? Vart kan jag hitta grus i detta vinterland? Fick leta på en sån där sandlåda och ta grus ifrån.. Ja och tänk om jag hade vetat det 25 min tidigare.. Problemet löst. Min räser svek för 25 min det överlever jag. 
Annars har dagen gått ganska bra. Va lite bökigt att ta sig hem då det kändes som att bilen flög på snön istället för att åka på den. Men annars har det varit lugnt ☺️ har tränat lite på kvällen nu och det är så skönt att ha kommit igång igen! 



Lördag

Idag jag jag jobbat (extrajobbar som frukostvärdinna) sedan när jag kom hem åkte jag mamma,Sonny och Molly till Uppsala för att fira Sonnys syster så vi har bowlat och fikat. Bowlingen gick inte så bra. Har fått för mig att om jag önskar något och klarar då av att sätta en strike då kommer min önskan slå in. Och jag önskade mig och det blev STRIKE! Så nu är det bara att vänta och se :) 
Nu är vi i bilen på väg hem och jag ska nog sova lite, sov 2 timmar inatt på grund av VIDRIG huvudvärk. Imorgon väntas det jobb igen :) 





Hej hallå dagboken!

Nu var det fruktansvärt länge sedan jag bloggade.. Men jag ska föröka igen. För just nu har jag tusen miljoner tankar i mitt huvud och det kan va skönt att bara få skriva ur sig lite. 
Jag och David har separerat och jag bor nu hos min mamma. Mer än så vill jag inte gå in på det. Nu kommer bloggen handla om mig, hur jag ska nå mina mål i livet. Och detta börjar med att jag har fått ett tränings schema av min syster som jag ska följa. För jag saknar kroppen jag en gång hade. Men den ska jag få tillbaka nu! 
Sedan ska jag på jobbintervju på tisdag och jag hoppas av hela mitt hjärta att jag får det jobbet. Med det jobbet kan jag få en lägenhet. Vilket just nu skulle vara så otroligt skönt. Det är ingen hit att ha sina kläder i en ikea påse.. 
Men men så är det. Ska bli kul att se vilka som hittar tillbaka in hit på bloggen ;)  lets do this! 



RSS 2.0