coffee in bed

Underbar start på morgonen när man får kaffe i sängen och det är sjukt mycket snö ute! ska baka julkola strax och ska inte åka och jobba förens kl 15 :).



Tisdag

Idag har jag varit och lunchat med Julia och sedan har jag varit med mamma och hennes kollega på en liten shoppingtur till ett mysigt lager här i Gävle. Har köpt ingredienser nu så jag ska göra julkola imorgon tänkte jag. Jag gjorde ett pepparkakshus förut men det blev jättefult så ska göra om det med David någon dag. Nu ska jag försöka slappna av och sova.... Det har varit 3 inbrott på min gata denna veckan så det är lite läskigt att sova ensam :(..








solsidan och kvällsmat!



Efter ca en mils pw med älsklingen avnjuts en kopp te med yoghurt och flingor :)

Julbord

Igår var vi på julbord och det var jättegott och trevligt:) Sedan gick vi på krogen som det var sjukt mycket folk på som vanligt..








Ny gelé

Nu har jag äntligen beställt ny gelé med färger, Det kommer bli hur bra som helst tror jag och hoppas att mina kunder gillar färgerna. Om inte annat kan man nog blanda till en snygg färg.;). Nu ska jag göra mig i ordning och åka till jobbet. Har ett 3 timmars pass idag vilket känns otroligt onödigt... Men så är det. Sen ska gå på stan en snabbis tror jag och sedan hem och ta det lugnt :)
Ha en bra dag! Kramar

tisdag

Nu ligger jag i sängen och tittar på småstads drottningar och David är påväg hem från hockeymatchen. imorgon ska man gå upp i ottan för att jobba. Sårena på hakan blir bara bättre. vilket är tur för dem för på lördag ska jag på julbord och vara fin!!


dåligt bloggande

Nu var det bra länge sedan jag bloggade. Men när jag vaknade upp i lördags hade jag fått ett sår på hakan.. jag trodde jag hade fått en bakterie som skulle äta upp hela mig för jag fick ett sår till sen.. ringde mamma i panik och hon trodde det var streptokocker..... men idag är det bättre och har inye fått något mer.. men undrar bara va det kan vara.. någon som vet?


en härlig bild från i sommras när Rebecka var här.

Of to work








myskväll framför twilight

ikväll har jag druckit te och ätit fruktsallad. Ligger nu i sängen och tittar på twilight. inte kul att se den ensam, man blir så kramsjuk!
Jag har varit duktig och börjat motionera nu också. Och det känns i rumpmusklerna.. men nu jävlar ska jag också bli smal och få fin rumpa som alla andra.




ego pics








Nya tavlan

Igår efter jobbet kom mamma ut till jobbet så gick vi på ikea. Och man kommer alltid ut med något nytt. Igår fick jag med mig denna ram som jag satte in lite bilder i :). Nu hänger den så fint i hallen.
Igår fick jag även min nya ring. Titta så fiiin :)






RSS 2.0