Nya naglar

Gjorde om mina naglar nyss. Och nu ska jag börja packa.. Fick panik nu när jag såg att det ska åska i Milano på lördag när vi ska landa.. Ni som vet hur jag blir när det åskar förstår min panik..


Kommentarer
Postat av: Josefin

Shit asså gör du dina naglar själv? Isf är du väldigt duktig, själv kan jag knappt måla med nagellack :p När du är hemma någon gång kanske du har lust att fixa mina? Har tänkt på det länge men det är ju så jäkla dyrt att göra det på salong och jag känner ingen som gör privat.. Och du kanske gör det lite billigare än vad de gör också? :)



Och för att svara på din kommentar.. :)

Va trist, nej det blir ju inte alls mycket timmar. Jag lyckas dock få ihop ca 100 timmar i månaden så jag klarar mig hyfsat men när vi väl flyttar hemifrån kommer jag ju vara tvungen att jobba mer eller någon annanstans om jag ska kunna shoppa :) Sen är det ju ingen trevlig miljö att jobba i. Helgerna, speciellt lördagarna är helt sjuka! Fulla människor överallt, nej usch. Men jag trivs med de jag jobbar med så det funkar rätt bra ändå.

Hur gick det med jobbet på Telenor? Kram

2011-11-05 @ 00:18:08
URL: http://jusa.blogg.se/
Postat av: Josefin

Grattis till nya jobbet! Och fan va kul att åka till Milano! Synd bara att Zlatan just nu är i Sverige men ni skulle väl se fotboll också om jag förstod det hela rätt?

Shit va billigt! Om du har tid nästa gång du är hemma får skulle jag jättegärna vilja att du gjorde mina, om du har lust :)



Kram och ha en bra semester!

2011-11-08 @ 12:33:35
URL: http://jusa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0