Glutenfria Kolakakor

150g rumsvarmt smör
4dl glutenfri mjölmix
1dl socker
3msk ljus sirap
2tsk vaniljsocker
1/2tsk bakpulver

1. Sätt ugnen på 200 grader.
2. Arbeta ihop ingredienserna med matberedare eller händerna.
3. Dela i ca 2 delar och rulla ut delarna till två längder på en plåt med smörpapper på.
4. Ha ganska stort mellanrum mellan längderna, platta till lätt med en gaffel. (De flyter ut mycket!)
5.grädda i ugnen 10-15 min så de får en fin färg.
6. Skär längderna på snedden medan de är mjuka. Låt svalna.

Ett litet tips är att strö lite havssalt på dem när man låter dem svalna för att inte få dem så söta.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0